Tarieven

Voor €125 excl. BTW heb je al een 1 op 1 nagespeelde orkestband.
(En bestel je er twee of meer dan kosten ze zelfs maar €110 excl. BTW per 1 op 1 orkestband)


Ook kunnen de orkestbanden, tegen geringe meerprijs, worden voorzien van koor, echte accordeon, echte gitaren en echte trompetten.

Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden (in een nieuw jasje, medley’s, inzingen exc.), en misschien heb jijzelf ook eigen wensen? Om deze reden is het lastig een vaste tarievenlijst te plaatsen. Voorzie me gerust van je wensen en ik maak een unieke, zeer aantrekkelijke aanbieding. 

Voor bestellingen en/of meer informatie kan er vrijblijvend contact worden opgenomen.  

42207928_2235442926526630_5831502600742109184_n

Werkwijze

* Stap 1: Zoek een leuk nummer (of meerdere nummers) uit waarvan je een orkestband wilt laten maken.

* Stap 2: Bedenk goed wat je wilt laten maken (een 1 op 1 orkestband, een premium orkestband, een 1 op 1 medley of een zelf samengestelde medley) en ook welke extra’s je erbij wilt (koor, echte accordeon, echte gitaren of echte trompetten). Een goede tip is ook de juiste toonsoort door te geven zodat je hem goed kunt zingen.

* Stap 3: Stuur mij de bovenstaande informatie, het origineel van het nummer (in mp3, Youtubelink of Spotifylink) en de naam en adres voor op de factuur toe via e-mail. De e-mail kan gezonden worden naar: orkestband@orkestbandbestellen.nl

* Stap 4: Je ontvangt binnen 24 uur (op werkdagen) de factuur van je bestelling, na ontvangst van betaling zal de opdracht worden ingepland.

* Stap 5: Je ontvangt in korte levertijd (afhankelijk van je wensen en drukte) de gewenste orkestband(en) via wetransfer.com in je mailbox.

* Stap 6: Zingen maar! Veel plezier met je orkestband(en)!