Unieke muziekproducties

Je kunt bij mij ook terecht voor unieke muziekproducties. Ik maak met heel veel plezier unieke composities (melodieën), unieke teksten en de mooiste arrangementen op maat. Mijn werkwijze is hierin heel simpel. Je geeft mij een titel en de gewenste muziekstijl (liefst met een voorbeeld) en ik ga voor je aan de slag!

Heb jijzelf al een tekst en/of melodie verzonnen, dan kan ik er desgewenst een mooi arrangement (naar jouw/jullie wens) voor maken. Ook kan ik de productie op me nemen zodat jouw/jullie idee omgetoverd wordt tot een top productie!

Neem gerust contact op voor meer informatie en laat je verrassen door de zeer aantrekkelijke tarieven.

50314535_1982310148738323_5929085425938333696_n

Bryan Stelten

De man achter Artists Choice is Bryan Stelten. Een jonge gedreven en veel gevraagde componist, producer en ondernemer uit Hoensbroek.

Van kinds af aan is Bryan bezig met muziek. Gestart als DJ, les gaan nemen op gitaar, daarna overgegaan op keyboard en uiteindelijk doorgestroomd naar accordeon. Zijn motto is “Blijven leren en verbeteren, dat houd het interessant en leuk”.

In 2007 is Bryan vanuit zijn hobby het muziekproductiebedrijf Artists Choice gestart waar die tot op heden voor vele artiesten hun muziekproducties en orkestbanden maakt. Enkele van deze artiesten zijn: “De Shakin DJ’s, Erwin, Angelique van Dejavu, Henk Kamphuis, Eric Ghelen, Marlane, Immer Hansie en vele anderen”.