Unieke muziekproducties

Wil je graag een speciaal voor jou gecomponeerd en geschreven muziekwerk? Of misschien heb jijzelf een mooie melodie en tekst geschreven waar een passend arrangement voor gemaakt moet worden. Daar help ik je met veel plezier mee!

Voor vele artiesten en groepen heb ik al unieke muziekwerken mogen componeren, schrijven en arrangeren. En mocht het qua tekst niet in mijn straatje liggen, dan kan ik altijd een bevriende tekstschrijver inschakelen waar ik mee samenwerk.

De genre’s waar ik in thuis ben zijn o.a.: Carnaval, Nederlandstalig, Duitse Schlager en Apres-ski, maar een mooie uitdaging ga ik nooit uit de weg!

35077358_1956081127796146_1792069185791066112_n

Bryan Stelten

De man achter Artists Choice is Bryan Stelten. Een jonge gedreven en veel gevraagde componist, producer en ondernemer uit Hoensbroek.

Van kinds af aan is Bryan bezig met muziek. Gestart als DJ, les gaan nemen op gitaar, daarna overgegaan op keyboard en uiteindelijk doorgestroomd naar accordeon. Zijn motto is “Blijven leren en verbeteren, dat houd het interessant en leuk”.

In 2007 is Bryan vanuit zijn hobby het muziekproductiebedrijf Artists Choice gestart waar die tot op heden voor vele artiesten hun muziekproducties en orkestbanden maakt. Enkele van deze artiesten zijn: “De Shakin DJ’s, Erwin, Angelique van Dejavu, Henk Kamphuis, Eric Ghelen, Marlane, Immer Hansie en vele anderen”.